Előregisztrációs Kérdőív

A konferencia tudományos ülésein a részvétel díjmentes. Azonban, annak érdekében, hogy a résztvevők számát felbecsülhessük és szükség esetén megfelelő számú előfoglalásokat tegyünk, a fenti kérdőívet kérjük a [email protected] email címre 2024 Június 15-ig visszaküldeni.


Amennyiben hozzá szeretne járulni a konferencia és a márványtábla anyagi költségeihez, támogatásaikat 2024 November 30-ig kérjük elküldeni a https://mta200-support.org/ honlapon feltüntetett fizetési lehetőségek bármelyikével.

Köszönettel:
A szervező bizottság részéről Tigyi Gábor és Módy István.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
NÉV
Részt kívánok venni az MTA200 Jubileumi Konferencián
Szállás foglalási igényem van (Prestige Hotel, 4 csillagos, Budapest, Vigyázó Ferenc u. 5, 200 m az MTA Székháztól) az alábbi napokra (1 vagy 2 ágyas szoba költsége ugyanaz).
Egyéb szükségletem van:
Hajlandó-e anyagilag hozzájárulni az MTA200 Konferencia szervezési költségeihez és egy, a Külső Tagok tudományos munkásságát méltató, márványtábla elkészítéséhez?Ha igennel válaszolt, hozzájárulását szíveskedjék a az MTA200-Support.org honlapon keresztül intézni.
Igényli-e, hogy a hozzájárulásáról "regisztrációs költség" címen bizonylatot adjunk ki?
Amennyiben USA adófizető, igényli-e, hogy hozzájárulásáról az AMAT jótékonysági szervezeti státuszából adódóan "charitable donation" címen bizonylatot adjunk ki?